winkelwagen

natuursteen

Img groot
Fotoalbum

antique beige

Turks marmer is een gemetamorfeerd kalksteen. Turks marmer is ontstaan uit kalksteen dat onder enorme druk en temperatuurverschillen een metamorfose heeft ondergaan. Turks marmer wordt geassocieerd met luxe en een verfijnde levensstijl. Dit soort natuursteen tegels is onder andere terug te vinden in paleizen, landhuizen en musea. Echter, Turks marmer is veel beter betaalbaar dan veel mensen denken.

Turks marmer is zeer slijtvast door de hoge dichtheid. Antique blue is slijtvaster dan Antique Black, dit omdat Antique Blue een hogere dichtheid heeft. Het kalkgehalte is relatief hoog, echter treedt er bij Turks marmer tuintegels nauwelijks vergrijzing op. Daarnaast is Turks marmer ook niet krasgevoelig, omdat het marmer al een verouderd uiterlijk heeft. De verouderde, ook wel getrommeld genoemd, afwerking is de meest voorkomende en populairste afwerking van Turks marmer. U moet wel rekening houden met kleurnuance van tegel tot tegel.

Marmer, en in het bijzonder Turks marmer, is erg populair. De afgelopen 5 jaar is de verkoop van marmer tegels aanzienlijk gestegen. Gezien de vele kwaliteiten die Turks marmer biedt is dit niet zo verassend.

Ten eerste is er natuurlijk de schitterende uitstraling van Turks marmer. Er zijn weinig bouwmaterialen die dezelfde schoonheid uistralen als marmer. Het is een elegant materiaal dat getuigt van klasse en finesse. Turks marmer is ook uitstekend te mixen met andere soorten gesteente of materiaal.

Daarnaast heeft Turks marmer ook een bijzonder lange levensduur. Marmer is een van de meest oude nog gebruikte bouwmaterialen. Het is dan ook moeilijk voor te stellen dat marmer ooit zal verdwijnen uit de huizen en tuinen.

Met Turks marmer kiest u een prachtige en klassieke tegel. Bovendien gaat Turks marmer zeer lang mee, waardoor de luxe uitstraling lang behouden blijft. U heeft dan ook gekozen voor een van de betere, maar bovendien zeer betaalbare, natuursteen tegels.

Onderstaand beschikbare formaten, met bijbehorende adviesprijzen. Vul uw benodigde afmetingen/ aantallen in, en vraag een maatwerk offerte aan.

Formaat/ eenheid Prijs incl. BTW  
40x60x3 cm € 57,50 /m²
 
60x60x3 cm € 58,50 /m²
 
romaans verband € 56,50 /m²
 

Overige details

  • kleurvast
  • onderhoudsvriendelijk

Showroom tijden

ma t/m vr:
08:00 - 18:00 uur
zaterdag:
09:00 - 15:00 uur

Telefoon:
077 307 21 20