winkelwagen

natuursteen

Img groot
Fotoalbum

yuan black gevlamd geborsteld hardsteen

Yuan Black is nieuw in het assortiment van stones 4u Een prachtige tegel, met een aantal kenmerken die iedereen wil. Krasvast, antislip, vorstbestendig, onderhoudsarm, tijdloos en een elegante antraciet/zwarte kleur en bovendien zeer betaalbaar. Deze kenmerken zijn door de jaren heen de door consumenten meest gevraagde kenmerken bij natuursteen tegels. Na een lange zoektocht en honderden experimenten heeft stones 4u deze bijzondere tegel gemaakt voor haar klanten. 

De tegel is het resultaat van een slimme combinatie van de eigenschappen van deze tegel en de bijzondere mix van afwerkingen. Yuan black heeft de eigenschap dat de tegels niet snel verkleuren in de zon. In de tegels komt zo nu en dan een levendige gekristalliseerde witte ader voor. Dit geeft uw terras een extra stukje natuurlijke charme, passend bij een levendige natuursteen tegel.

Yuan Black wordt eerst gebrand. Hierbij wordt het oppervlakte bewust “beschadigd”.Dit heeft als voordeel dat krassen minder makkelijk op de tegel komen. Komt er onverhoopt toch een kras op de tegel, dan is deze een stuk minder zichtbaar door het gebrande oppervlakte.

Een ander voordeel van het branden van het oppervlakte is dat er een dun beschermlaagje ontstaat. Hierdoor is de yuan black beter bestand tegen UV straling dan een gezoete tegel. De tegel verkleurt daarom minder en behoudt langer zijn uitstraling.

Na het branden wordt het oppervlakte van de tegel 5x geborsteld. Dit zorgt voor een erg fijn oppervlakte. Dit oppervlakte wordt soft touch genoemd. Een soft touch oppervlakte geeft een erg prettig gevoel wanneer u hier met blote voeten overheen loopt. Bovendien is het oppervlakte onderhoudsvrij en voorzien van antislip.

Romaans verband bestaat uit de afmetingen : 20x20/20x40/40x40/40x60 cm dikte 3 cm.

Onderstaand beschikbare formaten, met bijbehorende adviesprijzen. Vul uw benodigde afmetingen/ aantallen in, en vraag een maatwerk offerte aan.

Formaat/ eenheid Prijs incl. BTW  
50x50x3 € 45,00 /m²
 
60x60x3 € 48,50 /m²
 
romaans verband dikte 3 cm € 45,00 /m²
 

Overige details

  • hoog kleurvast
  • krasvast
  • antislip
  • onderhouds vriendelijk

Showroom tijden

ma t/m vr:
08:00 - 18:00 uur
zaterdag:
09:00 - 15:00 uur

Telefoon:
077 307 21 20