winkelwagen

natuursteen

Img groot
Fotoalbum

natuursteenstrips mix Quartzite

Bij Stones4U koopt u fraaie natuursteen strips voor uw terras. Natuursteen strips Yellow Quartzite zijn steenstrips met een afmeting van 55 cm lang X 15 cm hoog en 1/2 cm dik. De werkende maat is 0.0825 m2 per steenstrip. Iedere natuursteenstrip heeft een zogenaamde z-vorm waardoor er geen zichtbare voegen ontstaan wanneer de steenstrips tegen elkaar worden bevestigd. De steenstrips kunnen per stuk besteld worden. In een doos zitten 6 stuks verpakt. Buitenhoekstukken zijn ook leverbaar. Deze worden altijd per set van 1 stuk 15x15x1/2 cm en 1 stuk 45x15x1/2 cm geleverd. De 2 stuks vallen op de hoek in elkaar.

Natuursteen strips in Eindhoven voor vele toepassingen

Natuursteen in Eindhoven koopt u heel eenvoudig online. Deze natuursteen strips zijn geschikt voor binnen en buiten. U kunt hiermee een fraai effect geven aan de muren in bijvoorbeeld de woonkamer of uw werkkamer. Maar ook in een bedrijfspand komen deze mooie natuursteen strips prima tot hun recht. Het lijmadvies voor deze natuursteen strips is als volgt:

  • Buiten in weer en wind altijd verlijmen met mapei keraflex-maxi.
  • Buiten onder een overkapping of binnen kan er ook met onze ms-polymeer gekit worden.

Zorg er wel voor dat de ondergrond goed droog is en ontdaan van vuil en oneffenheden. Wanneer dit advies wordt opgevolgd zullen de strips probleemloos blijven zitten.

Bekijk het aanbod in de showroom

Deze strips van natuursteen, die u kunt kopen als u bijvoorbeeld woonachtig bent nabij of in Eindhoven, zorgen voor een mooi en duurzaam resultaat. Eenmaal aangebracht vraagt de muur nauwelijks onderhoud en de steenstrips kunnen jaren blijven zitten zonder vervanging. Daarom kiezen steeds meer mensen voor natuursteen in Eindhoven van Stones4U. Kom eens langs in de showroom om te bekijken welke mogelijkheden er zoal zijn. Uiteraard mag u ons ook bellen op 077 307 21 20. Wilt u alvast een sfeerimpressie? Bekijkt dan de fotogalerij.

Onderstaand beschikbare formaten, met bijbehorende adviesprijzen. Vul uw benodigde afmetingen/ aantallen in, en vraag een maatwerk offerte aan.

Formaat/ eenheid Prijs incl. BTW  
15x60x2/3 cm € 39,95 /m²
 
hoekstuk 2-delig 15x55x1/3 cm € 49,50 /m²
 

Overige details

  • kleurvast
  • eigen import
  • zeer gunstige prijsstelling

Showroom tijden

ma t/m vr:
08:00 - 18:00 uur
zaterdag:
09:00 - 15:00 uur

Telefoon:
077 307 21 20

Gerelateerde producten

kit ms polymeer koker 290 ml

vanaf € 11,5 per stuk

lijm mapei keraflex maxi S1 25 kg wit

vanaf € 36,5 per stuk